Back
E-commerce Studii de caz
februarie 18, 2021

WMS Axes Software

Am dezvoltat pentru Axes Software un modul dedicat pentru platforma PrestaShop, care integreaza soluția lor WMS, pentru a fi pus la dispozitie clienților.

Task

Integrarea soluției WMS cu platforma open source de e-commerce Presta Shop.

Problema

Axes Software ne-a contactat pentru a-i ajuta să integreze soluția lor WMS cu platforma open source de e-commerce Presta Shop.

Axes Software este cea mai veche companie românească specializată în oferirea de soluții software și hardware pentru asigurarea unui management eficient al lanțului de aprovizionare (Supply Chain Management).

De curând ei au dezvoltat software-ul xTrack WMS dedicat gestionării activităților din cadrul companiilor cu depozite de mărfuri, servicii de distribuție, curierat, 3PL sau producție. Astfel, s-a dorit realizarea unei metode sigure și simple de integrare între acesta și platforma Presta Shop.

Soluția

Pandemia a accelerat nevoia unor magazine virtuale, iar platformele e-commerce reprezintă o alternativă sigură la crearea de la zero a unui shop online.

Soluția noastră a fost un modul stabil, instalabil în platformă, o extensie naturală pentru orice utilizator Presta Shop, dar care să se și îmbine natural cu software-ul de gestiune xTrackWMS.

Cum funcționează

Modulul este legat de software și comunică cu el în permanență pentru a face totul cât mai fluid. Comunicarea are câteva direcții principale:
Se preiau produsele din platforma e-commerce, iar în urma unei achiziții se transmite comanda în timp real de către modul în sistemul WMS. Apoi urmează update-uri de status și AWB care se adaugă automat în contul clientului care a făcut purchase-ul.

În lumea online siguranța este primordială așa că am securizat comunicarea printr-un token care se autogenerază la instalarea modului, iar la activarea contului tokenul este transmis către software-ul WMS.

Rezultate

Modulul propus este ușor de folosit, intuitiv și a avut efectul dorit. Axes Software ne-a propus să continuăm dezvoltarea acestei soluții și pentru alte platforme de e-commerce populare ca Woocomerce, Opencart sau Magento.

Folosim cookie-uri pentru a va oferi cea mai buna experienta. Despre cookies

Hai să
Vorbim

Avem servicii complete fie că vrei să îți dezvolți un site de prezentare, sau unul de vânzări online.

De la soluții PHP personalizate după nevoile afacerii tale, la cele mai populare CMS-uri.

Avem servicii complete, de la soluții PHP personalizate după nevoile afacerii tale, la cele mai populare CMS-uri.